25/9/09

Tesis petroleres

Català, castellano, English!
Bones a tots!

Durant aquests mesos he estat escrivint la tesina del master que he estat cursant a Holanda (que per cert ja he acabat i ara torno a Barcelona!). Bé, la qüestió és que aquesta tesina consisteix en fer un revisió de la informació disponible sobre un tema en 5 setmanes. El temps donat no és gaire com per fer una revisió sistemàtica i exhaustiva, però tot i així crec que els resultats són interesants i espero que siguin útils. En el meu cas vaig triar el tema de l'activitat petrolera a l'Amèrica del sud y els efectes en la salut dels indígenes que viuen a les regions afectades. Com que és un tema que m'agradaria que tothom en sabés un mica més doncs he decidit penjar la tesina per internet (de moment només 10 persones la poden baixar...si hi hagués una persona número 11 que m'ho digui i la repenjo!). Espero que si la llegiu la gaudiu! (Sempre podeu anar a la discussió i conclusions directament, hehe). Fins aviat! (en anglés!: aquí).

------------------------------------------------------------------------
Buenas a todos!

Durante estos meses he estado escribiendo la tesina del master que he estado cursando en Holanda (que por cierto ya he acabado y ahora vuelvo a Barcelona!). Bueno, la cuestión es que esta tesina consiste en hacer una revisión de la información disponible sobre un tema en 5 semanas. El tiempo dado no es demasiado como para hacer una revisión sistemática y exhaustiva, pero aun así creo que los resultados son interesantes y espero que sean útiles. En mi caso elegí el tema de la actividad petrolera en América del sur y los efectos en la salud de los indígenas que viven en las regiones afectadas. Como es un tema que me gustaría que todo el mundo supiera un poco más sobre ello pues he decidido colgar la tesina por internet (de momento sólo 10 personas la pueden bajar ... si hubiera una persona número 11 que me lo diga y la recuelgo!). Espero que si deciden leerla la disfruten! (Siempre pueden ir a la discusión y conclusiones directamente, jeje). Hasta pronto! (en inglés!: aquí).

-------------------------------------------------------------------------

Hi to everybody!

During these months I have been writing the thesis of the master that I have been studying in the Netherlands (which by the way I just finished and now I return to Barcelona!). Well, the point is that this thesis consist in a review of available information on a topic in 5 weeks. The time given is not enough to make a systematic and exhaustive review, but still I think the results are interesting and I hope will be useful. In my case I chose the topic of oil activity in South America and the effects on health of indigenous people living in the affected regions. AS I would like everybody to know about this topic a little bit more I decided to hang the thesis in Internet (only 10 people can download it... if there was an 11th person interested in it tell me and I will reupload it!). I hope you enjoy the read! (You can always go directly to the discussion and conclusions, hehe). See you soon! (in English!: here).

15/9/09

Ay Nicaragua, nicaragüita

Avui, i com ja fa temps, no escriuré res però us recomano que llegiu aquest escrit. Crec que explicar molt bé la realitat a Nicaragua...: http://www.elnuevodiario.com.ni/blog/articulo/539

Hoy, y como ya hace tiempo, no voy a escribir, pero os recomiendo este escrito. Creo que explica muy bien la realidad en Nicaragua...: http://www.elnuevodiario.com.ni/blog/articulo/539