15/9/09

Ay Nicaragua, nicaragüita

Avui, i com ja fa temps, no escriuré res però us recomano que llegiu aquest escrit. Crec que explicar molt bé la realitat a Nicaragua...: http://www.elnuevodiario.com.ni/blog/articulo/539

Hoy, y como ya hace tiempo, no voy a escribir, pero os recomiendo este escrito. Creo que explica muy bien la realidad en Nicaragua...: http://www.elnuevodiario.com.ni/blog/articulo/539

4 comentaris:

Josep ha dit...

El patiment del poble nicaragüenc només és comparable al del poble salvadorenc.

Quan coneixes una mica la seua història t'entren ganes d'agafar l'AK47.

Ferran Porta ha dit...

Dona, això no es fa!! Pensava que havies tornat a la catosfera per explicar-nos vivències teves!! Ho tens previst, pròximament, o ens recomanes que quedem atents a la pantalla? :)

Prometo llegir-me l'article demà; ara toca anar a dormir.

Mireia ha dit...

Hola Ferran! doncs sí, és que estic acabant el master a Holanda i tinc el cap immers en això, tal com em diu un amic....ara ja sóc "másterca", hehe. De fet en dos setmanes torno a casa (Rubí). Els resultats de l'estudi els publicaré un cop, si tot va bé, es publiquin en un journal, però trankil que els sabràs! Però abans podré explicar el meu viatge a Ecuador, on hi aniré 5 setmanes. També passaré a CR a donar els resultats a l'empresa i treballadors. Oi que tu vas viure a l'Ecuador? alguna recomenació??

Ja veig que estàs ben posat en política ;)

Fins aviat!

Josep: gràcies a qui sigui la pertinença d'armes no és comú en el nostre país...:D

L'ARANYA MAQUIAVELICA ha dit...

SI AQUI A EUROPA, LA MAJORIA DE CIUTADANS ESTEM ATRAPATS ENTRE EL PODER ECONOMIC (BANCS, GRANS EMPRESES,....)I EL PODER POLITIC (GOVERN, AJUNTAMENTS, DIPUTACIONS, CONSELLS COMARCALS,....) SENSE TENIR UN CONTROL DEL QUE FAN TOT AQUESTA GENT, DONCS A NICARAGUA I EN GENERAL A TOT SUDAMERICA (HI HAN EXCEPCIONS. COSTA RICA, XILE,....) ENCARA PITJOR PEL NIVELL DE CORRUPCIO QUE HI HA.

PER CERT, HAS LLEGIT LO DEL FELIX MILLET?
UN VERITABLE "CRAC". EL BARÇA S'HA EQUIVOCAT FITXANT EL IBRAHIMOVIC; L'HAURIA D'HAVER FITXAT AMB ELL.