8/12/08

/ National Geographic moment



Ahir vaig anar al Parc de Santa Rosa, casi arribant a la frontera amb Nicaragua. És un bosc sec (i molta calor). Personalment em va agradar més el Rincón, però si un té temps de sobres doncs és prou bonic. De fet es pot arribar a la platja si es camina un parell d'hores més, però ahir no hi havia temps. Això si, vaig poder veure forces animals, entre ells els monos de cara blanca, un dels quals casi se'm pixa a sobre (molt simpàtics ells). Fins i tot vam poder veure una serp perseguint una granota, caçarla i menjar-la. Aquest va ser el nostre moment NG! (és la segona foto, encara que costa una mica de veure).

Fotos aquí.

Yesterday I went to Santa Rosa National Park, almost reaching the border with Nicaragua. It is not as nice as Rincón de la Vieja but it was ok to walk around, so I recommend it to people with enough time to visit CR. Actually if you walk 2 more hours you get to the beach, but I didn't have time for that. We saw a lot of animals, among them the white face monkeys (very nice animals...one of them almost pees on me, mother.....). We even saw a snake chasing, catching and eating a frog, that was our NG moment! (it's the 2nd pic, although it is difficult to see).

More pics here.

9 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

M'estàs dient que vas tenir una serp "a tiro de piedra"... i no vas sortir corrents? Tas "loca"???? És que només d'imaginar-me l'escena... em sembla que m'hagués desmaiat allà mateix. Quina angúnia!

(PS: La foto del mono és xulíssima!)

Mireia ha dit...

Ferran, només et diré que em va fer 1000 vegades més fàstic la 10a de "cucarachas" a la meva habitació que aquesta serp menjant-se la granota, hehe.

Josep ha dit...

A mi em costa molt veure un primat i no posar-me a riure.

I pel que fa a les serps, m'agrada pensar que on hi ha serps, no hi ha rates. Em tranquilitza.

Jordi ha dit...

Que s'estigués menjant un elefant... això si que seria un moment NG! ;-)

Anònim ha dit...

LOBO!! quina passada de fotos i quina sort poder-les fer!enhorabona, són genials ;)

BUHO

Xavi ha dit...

Quina passada la serp menjant-se la granota. Recordo haver vist en més d'una ocasió, quan era petit, que anava amb el meu pare a córrer per aqests camps d'arròs de déu, al Delta de l'Ebre, una serp menjant-se una granota. Aviu dia... ni granotes, ni serps per menjar-se-les. La foto és indicativa que encara hi ha llocs al món que valen la pena.

Ferran Porta ha dit...

On s'ha ficat la nostra corresponsal favorita a Costa Rica?? ;-)

Bones Festes!

Josep ha dit...

Com va tot? No tenim notícies teues!

Anònim ha dit...

Hola Mireia

El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaquem un blog amb contingut interessant. Avui dimarts 23 de desembre li ha tocat al teu.
Ho pots veure aquí:
http://www.3cat24.cat/blogs

I aquí un llistat de tot el que hem recomanat des que vam començar el 9 d'octubre:
http://www.3cat24.cat/noticia/326283

Si tens cap problema o vols que no el destaquem, només ens ho has de dir.

I si ens pots recomanar un altre blog en català que consideris bo, ho farem en nom teu.

Salutacions