29/11/08

Bocones, pistolers i el joc dels pals de gelat / Bocones, cowboys and games





Bé, aquí teniu algunes fotos de la meva vida a El Paso Tempisque. Dos dels nens (Vinicio i Leo) són fills de la família i els altres dos són cosins seus. Vam estar jugant a un joc raro amb pals de gelat i després els vaig ensenyar el joc de matar, el qual els va agradar però dubto de que se'n recordin de com funciona. A les fotos també podeu veure l'efecte dels bocones (xupen la sang com vampirs i després sents un dolor com si t'haguessin donat cops).

Wel, here some pics of my life in El Paso Tempisque. Two of the children are the ones I live with (Vinicio and Leo), the other 2 are the cousins of the family. We were playing a strange game but later I taught them a new game called "to kill", I doubt they will remember how it works. In the pictures you see also the effect of the "bocones", they suck your blood like vampires and later it feels like someone has been beating you.

7 comentaris:

Xavi ha dit...

Enveja sana la que sento amb l'experiència que estàs vivint. Espero (o si més no desitjo) que puguis acabar el treball de camp amb condicions i tinguis els mínims possibles espais en blanc a la base de dades de resultats. Cuida't dels bocones

Asimetrich ha dit...

tela amb els bocones aquests, com li foten. M'estranya que aquesta gent no tinguin algun remei casero d'aquests pastosos i llefiscosos per usar de repelent o per aliviar el mal de les picades. Pero be... poder anar en maniga curta a aquestes alcades de l'any te el seu preu hehehe. ;-)

Jordi ha dit...

osti q se't menjaran les cames aquests bocones!

Apa-li a disfrutar... per cert, on passaràs el cap d'any? Amb els bocones? ;-)

Josep ha dit...

Quin somriure més maco que tenen aquests nens!

Mireia ha dit...

Xavi: si, jo tawmbé espero que no em quedin gaires espais en blanc ;)

Asimetrich: justament l'altre dia una dona em va dir que tinc que pendre tiamina, que llavors ja no em picaran.

Jordi: Cap d'any amb els pares, hehe, res de bocones! Suposo que per Manuel Antonio, un parc dels més famosos de CR.

Josep: si :D.

Anònim ha dit...

uala LOBO! que bèsties els "vampirus" aquests!que vigilin no els mosseguis tu :p
cuida't!

BUHO

Anònim ha dit...

Segons la teva definició de "bocones" (xupen la sang com vampirs i després sents un dolor com si t'haguessin donat cops), hem recorda vagament l'Ajuntament de Rubí, je, je, je¡